Praktykant (czerwony)
* Wyciągnęła jescze jedno mniejsze pudełko z fioletowymi, trochę ciemniejszymi butami*
Praktykant (czerwony)
Tez ladna*powiedziela do Wendy* A ja jak wygladam?*zapytala sie i obrocila w kolko*
Praktykant (złoty)
Ślicznie. *Powiedziała i poruszyła brwiami. wyjęła czarny tusz do rzęs i pomalowała oczy.* To ostateczne poprawki i idziemy. *Powiedziała.*
Uczeń kl.II (złoty)
*Zapukal do drzwi. Wiedzial, ze chłopcy nie mogą wchodzić do dormitoriów dziewczyn. Oparł się o ścianę*
Praktykant (czerwony)
Praktykant (czerwony)
*Zapomniala o wlosach. Szybko wziela gumke i pare spinek. Wszystkie wlosy spiela styly w kok tylko sprzodu luzno byla grzywka i dwa pasma wlosow okrzajaca twarz. Siegnela po blyszczyk i stwierdzila ze dzis moze troche wiecej niz tylko blyszczyk. Nalozyla wiec cien do oczow i rzesy bezbarwna maskara bo normalna by sobie oczy pomalowala na czarno. Policzki leciutko przejechala pudrem. Na koniec wziela srebny lancuszek ze smokiem i go ubrala. Spojrzala na swoje odbicie w lustrze* Dobra gotowa*powiedziala. Szybko jej to wyszlo. Uslyszala pukanie. Podeszla do drzwi i je otworzyla. Usmiechnela sie do Jacea*Czesc Naszyjnik
Ostatnio edytowany przez Sydney Austien (2011-04-20 14:01:52)
Praktykant (czerwony)
* Przebrała się i ubrała buty. Obejrzała się i stwierdziłal, że wygląda nawet spoko*
Uczeń kl.II (złoty)
Cześć. *Wyszczerzył się* O kurde... To znaczy... Ślicznie wyglądasz. *Wyszczerzył się i spojrzał na swoją rozpiętą marynarkę.* To jak? Idziemy? *Uśmiechnął sie*
Praktykant (złoty)
*Wygładziła sukienkę, spojrzała na błyszczące glany i wyminęła Jace'a w drzwiach.* To do zaraz.*Mrugnęła do syd i pobiegła na bal!*
Praktykant (czerwony)
Cześć * uśmiechnęła się do chłopaka, który stał za drzwiami* Jestem Wendy, chyba się jeszcze nie poznaliśmy*dodała, uśmiechając się do niego*
Praktykant (czerwony)
Dziekuje*zarumienila sie troche* Tez dobrze wygladasz*powiedziala i przyjrzala sie mu od stop po glowe. Wyszczerzyla sie* tak*powiedziala i ruszyla powoli do przodu*
Praktykant (czerwony)
* Pobiegła na chwilkę do łazienki zrobić makijaż* zaraz wracam * rzuciła, gdy była w drzwiach. Usiadła przed lustrem, pociągnęła jasno fioletowym cieniiem powieki, nałożyła maskarę na rzęsy i czerwoną szminkę na usta. Wybiegła z łazienki i ruszła w stronę drzwi dormitoria*
Praktykant (czerwony)
* Wyszła za nimi*
Uczeń kl.II (złoty)
Jace. *Usmiechnal sie do Wendy i ruszyl za Syd*
Uczeń kl.II (złoty)
*Uśmiechnął się do wszystkich gdy wszedł do sali* Cześć Wam. No, no, ładnie.. *Nachylił się nad Syd* Ale Ty wyglądasz najlepiej. *Wyszczerzył się*[oj nie tu..xd]
Ostatnio edytowany przez Jonathan Wayland (2011-04-20 14:13:49)
Praktykant (złoty)
*Wbiegła do pokoju i rzuciła sie na łóżo. Zakryła twarz poduszka i wrzasnęła, żeby sie uspokoić. Opadła cięzko na materac.*
Profesor
*Stanela przed drzwiami i oparla o nie glowe. Zapukala*
Praktykant (złoty)
*Usłyszała pukanie.* Proszę. *Powiedziała nawet nie zdejmując poduszki z głowy.*
Profesor
*Weszla powoli i kucenela obok Inez. Przytulila ja bez slowa*
Przepraszam...
*wyszeptala w koncu*
Ja po prostu... nie chce stracic Ciebie.. tak jak stracilam Syriusza...
*slowa przychodzily jej z wielkim trudem*
Praktykant (złoty)
*Słysząc znajomy głos przez chwilę zastanawiała się czy zdjąć poduszkę czy nie. W końcu odsłoniła twarz i spojrzała z bólem na Emily. Uścisnęła ja lekko.*